Toamna – fascinatia culorii


Toamna  – fascinatia culorii

Toamna este vremea culorilor vibrante, dramatice, vii. Tot ceea ce există în natură în această perioadă poate fi transpus în casele noastre, sub o formă sau alta.

Schimbarea temperaturii și a înfătișării naturii determină modificarea decorului din interiorul locuintei. Paleta coloristică pe care o alegi trebuie să includă culorile pe care le vezi afară în cele mai neobișnuite situatii: recolte de struguri sau porumb, parcuri pline cu frunze uscate, fructe de toamnă, seminte, flori etc.

Încălzește atmosfera din casa ta cu cele mai populare și de impact nuante de toamnă. Indiferent ce stil de amenajare preferi, aceste culori te vor ajuta să dai tonul unui nou sezon în viata ta.

De la varianta deschisă până la ciocolatiul închis, maro este o culoare impresionantă care învelește spatiul în intimitate. Adaugă bogătie unei încăperi, dar este și elementul contemporan într-un decor violet sau albastru aqua.

Toamna nu este completă fără roșul scânteietor. Orice nuantă ai alege (merișor, vin de Bungurdia, roșu-sânge, roșu-flacără, cărămiziu) vei aduce energie în încăpere și vei crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Alături de muștar și auriu, această combinatie transmite emotie.

Pentru a integra culorile tomnatice în casa ta, găsește destinatia potrivită: o canapea, un covor, draperii, un aranjament în dining-room, un perete, o ghirlandă pe un perete, un set de lumânări pe fatada șemineului.

Transformă casa într-un decor de toamnă, care să arate a toamnă și să miroasă a toamnă. În această notă, nu este nevoie să faci schimbări radicale, ci sunt suficiente câteva accente în culorile toamnei.


Comentarii (fara raspunsuri)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *