ACORD DE ADEZIUNE AL UTILIZATORILOR si PARTENERILOR www.differentlife.ro

LA TREMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A WEB SITE-ULUI www.differentlife.ro

Despre Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi.

Luam in serios protejarea confidentialitatii dumneavoastra, si vrem sa stiti exact cum, de ce si cand folosim informatiile personale. Acest document reprezinta Politica noastra de Confidentialitate si descrie ce tip de informatii colectam si pentru ce sunt folosite. Se aplica tuturor interactiunilor cu bedifferent.com, inclusiv continutului postat in orice tip de interactiune pe website-ul nostru.

Va rugam sa cititi cu atentie Politica de Confidentialitate. Folosirea si inregistrarea pe site-ul Be Different va constitui acceptul dumneavoastra la termenii si conditiile site-ului. Daca, din anumite motive, nu puteti sa acceptati termenii si conditiile stipulate mai jos, va rugam sa nu folositi serviciile noastre. Politica noastra de Confidentialitate face parte din Acordul Utilizatorului, iar prin folosirea website-ului sunteti de acord cu ambele.

Be Different reprezinta o platforma internationala care va permite sa comunicati despre orice doriti cu subiecte la alegere. Colectam anumite informatii pentru dumneavoastra sa aveti un cont pe care sa il puteti folosi pentru a participa pe acest website si orice alte informatii necesare pentru functionarea site-ului/ serviciului. Obiectivul nostru in dezvoltarea politicii de confidentialitate este sa va putem permite sa ramaneti anonimi, astfel cum doriti si nu vindem sau profitam de informatiile pe care le impartasiti cu noi.

Facem eforturi sa ne asiguram ca platforma functioneza in mod continuu. Asta include folosirea informatiilor personale, acolo unde este necesar, pentru a putea opri actiunile de spam si gaming sau orice alte activitati care violeaza acordul utilizatorului. Divulgam informatiile dumneavoastra cand ne este solicitat in mod legal sa facem acest lucru. Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate. Descrie ce informatii colectam, cum sunt folosite, si cand sunt divulgate pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegeri intelepte despre cum veti folosi Be Different!

Acceptarea termenilor site-ului www.differentlife.ro. Furnizarea serviciului Be Different in scopul de a informa publicul prin intermediul articolelor, postarilor, video, fotografiilor si oricaror materiale catre dumneavoastra se va face in baza acestui acord.

Be Different poate actualiza periodic prezentul document si fara a-si asuma aceasta obligatie, va depune eforturi pentru a va aduce la cunostinta eventuale actualizari sau modificari.

Continuarea utilizarii serviciului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a conditiilor de furnizare a serviciului, asa cum sunt acestea sunt publicate si modificate pe website-ul www.differentlife.ro (desemnat in continuare sub numele de „Site”).

Informatiile, sfaturile, postarile, comentariile, fotografiile, materialele video sau orice alte date cuprinse in www.differentlife.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de www.differentlife.ro nu reprezinta o activitate juridica, educationala, didactica, psihologica.

Informatiile pe care le colectam

Informatii de inregistrare

Cand creati un cont, vi se cere sa oferiti un nume de utilizator si o parola si puteti opta si pentru furnizarea unei adrese de e-mail.

Date din postari, mesaje si comentarii

In mod general mesajele dumneavoastra sunt vizibile doar de partile implicate, dar care le pot fi accesate intern in cazul in care este necesar pentru sustinerea comunitatii. Mai mult, pastram inregistrarile tuturor mesajelor trimise prin serviciul nostru, chiar si atunci cand partile implicate isi sterg conturile.

Be Different stocheaza adresele IP asociate postarilor, comentariilor si mesajelor private timp de 90 de zile dupa ce ele sunt create sau trimise.

Log Data

Datele inregistrate reprezinta anumite informatii colectate in mod automat de sistemul dumneavoastra cand site-ul Be Different este vizitat, inclusiv tipul de software folosit pentru accesarea site-ului (browser, sistem de operare), adresa paginii interne sau externe care v-a facut referire si adresa de IP. Aceasta informatie este inregistrata chiar daca nu mai sunteti logat in cont. Va fi stearsa de pe sever dupa 90 de zile.

Toate informatiile sunt generale si nu se adreseaza unor situatii specifice ale dumneavoastra fiind adaptate in mod special. In cazul in care doriti informatii de specialitate va rugam sa va adresati unui specialist in domeniu. Be Different isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale serviciului.

De asemenea Be Different isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. Descrierea Site-ului include serviciile furnizate prin intermediul site-ului si toate datele, textele, imaginile, sunetele, secventele video, elementele de continut, programele si produsele software puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Toate caracteristicile noi care se adauga pe Site sau care accentueaza valoarea acestuia sunt de asemenea supuse prevederilor prezentelor Conditii si Termeni de Furnizare a Serviciului.

Nu vi se vor solicita niciodata informatii personale cand utilizati portalul pentru simpla navigare. Atunci cand va solicitam date de identificare, o facem pentru a va trimite informatiile pe care le-ati solicitat. De exemplu, pentru a va anunta cu promptitudine ori de cate ori apar noutati pe site, avem nevoie de adresa dv. de e-mail.

Be Different nu va oferi sau vinde sub nici o forma informatii personale despre dv.

Be Different isi rezerva dreptul ca accesul la anumite sectiuni/informatii din cadrul portalului sa fie permis doar utilizatorilor inregistrati. De asemenea, doar acestia vor avea dreptul de a posta continut in cadrul comunitatilor, forumurilor si sectiunilor pentru care este necesara inregistrarea ca utilizator.

Oricand considerati ca aceste principii nu au fost respectate de catre echipa noastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@differentlife.ro si noi vom face toate eforturile pentru a identifica si rezolva problema semnalata. Asteptam mesajele la aceeasi adresa de e-mail in cazul in care aveti intrebari despre politica noastra privind confidentialitatea datelor dv.

Protectia datelor personale.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii produselor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre BE DIFFERENT, adica societatea ASERBANA GROUP SRL.

ASERBANA GROUP SRL este inregistrata la ANSPDCP sub nr. 17694 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

BE DIFFERENT garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: ASERBANA GROUP SRL, Bucuresti, Romania, Calea Victoriei, nr.100, et.1, apt.18, sector 1.

Folosirea sau Dezvaluirea Informatiilor Colectate.

Folosirea Informatiilor Dumneavoastra este limitata la imbunatatirea propriei experiente

E nevoie de foarte mult efort pentru a mentine website-ul functional si pentru a preveni abuzul si s-ar putea sa fim nevoiti sa folosim datele dumneavoastra pentru a facilita acest lucru. Informatiile sunt folosite intern numai acolo unde este necesar sa oferim serviciile.

Informatiile private nu sunt pentru vanzare
Inseamna ca vom divulga informatiile personale numai cu acordul dumneavoastra, si numai dupa ce va vom instiinta ce informatii vor fi divulgate si cui.

Be Different nu va divulga informatiile confidentiale decat daca este solicitat de lege

Putem divulga sau pastra pentru viitoare divulgari, informatiile dumneavoastra, daca noi consideram, ca procedand astfel este rezonabil necesar sa respectam legea, reglementarile sau procesul legal valid. Daca vom dezvalui informatiile dumneavoastra, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi o notificare prealabila.

Informatiile dumneavoastra pot fi divulgate de catre Be Different pentru a mentine serviciile website-ului.

Pot exista alte circumstante extraordinare care sa necesite divulgarea: va putem divulga informatiile cand consideram ca este necesar sa prevenim daune iminente aduse unei persoane; pentru a inlatura frauda, a mentine securitatea, a elimina spam-ul si pentru a ne proteja drepturile de proprietate.

Mai mult, nu aveti dreptul de a utiliza in scop comercial nici un material de pe site-ul Be Different fara acordul si autorizarea Be Different, primita pe E-mail, cum ar fi, insa fara a se limita la: logo-uri, materialele postate, bannere, certificari, orice informatii, date, etc.

In cazul in care primiti autorizarea Be Different pentru utilizarea sau descarcarea materialelor de pe site-ul nostru, astfel cum le-am precizat mai sus, aceasta autorizare este valabila numai pe durata cat sunteti inregistrat si detineti calitatea de membru al portalului Be Different.

Autorizarea Be Different va fi transmisa catre dvs. prin E-mail, si reprezinta acceptul nostru ca dvs. in calitate de membru sa puteti utiliza anumite materiale, logo-uri, etc. in scopul postarii acestora pe E-mail-ul dvs. in scop de publicitate, reclama, insa nu in scop comercial propriu. Prin urmare nu veti putea utiliza aceste materiale in scopuri economice personale fara acordul expres dat in scris de catre reprezentantii legali Be Different.

Permisiunea de utilizare a Serviciului Be Different

Puteti accesa Serviciul numai pentru uz personal, cu conditia sa respectati toate prevederile prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului. Prin utilizarea sau accesarea acestui Serviciu, sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marci comerciale, marci de serviciu si toate celelalte legi aplicabile care protejeaza Serviciul.

Sunteti de acord sa nu copiati, distribuiti, transmiteti, prezentati in public, interpretati in public, modificati, inchiriati, vindeti si sa nu creati opere derivate ale Serviciului, incluzand fara a se limita la functionalitatile tehnice si elementele grafice ale acestuia. Sunteti bineveniti sa creati legaturi spre Site de la website-ul dumneavoastra.

Conduita utilizatorului

Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa nu incalcati nici una dintre legile in vigoare, drepturile altor persoane sau mecanismele operationale ale Serviciului.

Exemple de asemenea comportamente interzise includ, dar nu se limiteaza la: Utilizarea Serviciului pentru :

 • a va promova imaginea , serviciile fara acordul scris Be Different
 • a desfasura sau contribui la activitati frauduloase, obscene, si/sau ilegale, inclusiv intruchiparea in scopuri inselatoare sau activitati care implica exploatarea oamenilor sau care aduc atingere dreptului la imagine a altor utilizatori;
 • incalcarea drepturilor oricarei persoane la confidentialitate (de exemplu distribuirea de solicitari comerciale nedorite, imagini), pentru a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra marcilor comerciale), pentru hartuirea sau defaimarea altor persoane, sau pentru a promova ura si agresivitatea fata de orice grup de persoane;
 • distrugerea, sustragerea sau opunerea la oricare dintre componentele Serviciului;
 • falsificarea sau modificarea oricaror date procesate sau distribuite de catre Serviciu;
 • schimbarea, modificarea sau impiedicarea sau compromiterea in orice alt mod a continutului, programelor, publicitatii, serviciilor si/sau caracteristicilor incluse sau prin intermediul Serviciului, inclusiv, dar fara a se limita la furnizarea de catre Serviciu a materialelor publicitare si/sau a continutului, precum si la functionalitatea de afisare.

Pentru o conduita necorespunzatoare si care incalca prevederile prezentului act, Be Different poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicatii, sa suspende sau sa inceteze accesul oricarui utilizator la serviciul Be Different sau la o parte a acestuia.

Contributii la Serviciu

Be Different nu are proprietatea asupra nici unui Continut pe care-l trimiteti Serviciului prin intermediul comunitatii sau oriunde in continutul serviciului, totusi Be Different are dreptul de a elimina orice Contributie care incalca prezentii Termeni de Furnizare a Serviciului sau care este ofensatoare intr-un alt mod, conform unei determinari unice realizate de Be Different.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, postare prin comunitate, precum si orice alt tip de mesaj) publicat pe Be Different transmiteti catre noi un drept de a publica, republicarea, de a folosi pentru materiale de publicitate a serviciului si a continutului serviciului , precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Be Different si produselor Be Different pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

Astfel, orice material, informatie sau idee pe care o transmiteti catre Be Different, prin orice mijloc, poate fi diseminata sau utilizata de catre Be Different sau de filialele acesteia fara compensatii sau raspundere fata de dumneavoastra, indiferent de scop, inclusiv,si fara a se limita la dezvoltarea, producerea comercializarea produselor. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate.

Politica de confidentialitate Be Different este de acord sa protejeze informatiile dumneavoastra personale, iar dumneavoastra sunteti de acord ca Be Different sa utilizeze aceste informatii conform legii 677/2001 modificata. Informatiile pe care le veti transmite vor fi folosite doar in acord cu termenii prezentului acord.

Continutul Be Different si cel din terte surse. Puteti copia si printa informatii Be Different doar pentru folosinta personala, lipsita de intentie comerciala. Continutul site-ului Be Different nu poate fi modificat, reprodus sau exploatat in orice fel , indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Nu aveti dreptul de a transmite continutul site-ului catre alte site-uri web, servere cu scopul de stocare a informatiei. Nu aveti dreptul de a modifica, publica, transmite, precum si a transfera, vinde, distribui materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Be Different, sau a conlucra in acest scop in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Be Different. Nu aveti dreptul de a indeparta insemnele care semnifica dreptul de autor Be Different asupra Continutului Be Different. Orice utilizare a continutului site-ului Be Different in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa.

Cererile de utilizare a continutului Be Different in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: info@differentlife.ro Fiecare persoana care contribuie la Serviciu cu date, text, imagini, sunete, video si software este unic responsabila pentru acuratetea, temeinicia, posesia drepturilor aferente, respectarea legislatiei si a restrictiilor legale asociate contributiei sale. De asemenea, Serviciul poate contine legaturi spre site-uri Web care nu se afla in posesia sau sub controlul Be Different, care nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor Web aflate in posesia tertilor.

Va sugeram sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri Web. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca Be Different nu va fi raspunzatoare sub nici o forma datorita utilizarii de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.

Declaratie de non-garantie.

Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Serviciul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare” si „in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Be Different nu recunoaste, in mod expres, nici o garantie, explicita sau implicita, privind Serviciul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile cu caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si neincalcare a drepturilor de autor.

Be Different nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul Be Different si nu garanteaza, nu-si insuseste si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Serviciului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar.

Be Different nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru conflicte intre terti si dumneavoastra sau monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si tertii furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin intermediul altor web site-uri ale unor terti care in baza unui acord scris fac parte din Serviciu sau orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna alegere si sa manifestati atentie acolo unde este cazul.

Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Be Different sau prin intermediul Serviciului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta.

Be Different nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Be Different.

Declaratia de folosire a serviciului.

Limitarea raspunderii. Intelegeti si sunteti de acord ca Be Different nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, certe, incerte, iminente, eventuale, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, inclusiv beneficiul nerealizat, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Be Different a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din:

(a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul;
(b) costul procurarii de servicii prin intermediul Serviciului
(c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra;
(d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Serviciul;
(e) inexactitati, greseli sau erori de continut;
(f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului;
(g) orice defecte de program, virusi, cai troieni sau entitati similare, care pot fi transmise Serviciului sau prin acesta de catre un tert; sau
(h) orice alta chestiune privind Serviciul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.

Compensatie

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Be Different pentru orice actiuni judiciare. Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Be Different, si pe angajatii, agentii, partenerii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Serviciului sau accesul la acesta, care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului acord.

Legislatia in vigoare

Conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Dumneavoastra si Be Different consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

Inregistrare, parole si responsabilitati. Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola cu care veti accesa partial sau in totalitate Be Different.Va sugeram sa nu dezvaluiti aceasta parola tertelor persoane. Va sugeram sa semnati “log off “ si/sau “sign out” cand terminati de folosit chatul din cadrul comunitatii. Aceste sugestii sunt date in cazul in care folositi site-ul prin intermediul computerelor din locuri publice, astfel evitandu-se accesul altor persoane la informatiile dumneavoastra . Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura.

In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Be Different nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de catre dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre, orice informatie trimisa catre noi facandu-se pe propriul dumneavoastra risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Be Different. Platformele de comunicare puse la dispozitie prin Be Different va poate pune la dispozitie platforma de comunitate “Be Different” de discutie, CHAT si alte platforme de comunicare intre dumneavoastra si ceilalti utilizatori sau parteneri Be Different. Be Different isi rezerva dreptul de a sterge, a muta sau a edita mesaje sau a restrictiona accesul unora dintre utilizatori sau parteneri la una dintre platformele sale de comunicare.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru continutul mesajelor pe care le postati si/sau le scrieti.

Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor puse la dispozitie de Be Different este supusa urmatoarelor limitari:

 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Be Different niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicare puse la dispozitie de Be Different.
 • Contul dumneavoastra de utilizator pe care Be Different vi-l poate pune la dispozitie va fi folosit doar in conformitate cu cerintele legii sau ale eticii si ale prezentului acord.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a folosi, cumpara sau de a nu folosi /cumpara un anumit produs sau serviciu.
 • Nu puteti publica sau face referire in niciun fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea „confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel etica, dreptul de autor sau alte drepturi pe care Be Different sau un tert le are.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Be Different sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software)
 • Nu puteti colecta in niciun fel informatii de identificare ale utilizatorilor Be Different.
 • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor utilizatori la platformele de comunitate sau alte platforme puse la dispozitie de Be Different.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare Be Different (chat, comunitate, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Be Different pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Comunitatea, Chatul Be Different precum si orice alta platforma Be Different care face posibila publicarea unor sondaje si contine mesaje trimise de utilizatori, asupra carora Be Different nu are nici un control, Be Different nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje.

Prin publicarea unui mesaj al dumneavoastra pe platforma comunitatii sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in Be Different sunteti de acord sa cedati Be Different dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, folosi, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Atentie

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate, Be Different nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a site-ului, a software-ului Be Different ori a produselor si serviciilor aparute sub egida sa. Be Different nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (afectarea imaginii in mod nefast, fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca desi v-am atentionat anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Be Different nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Be Different nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Be Different pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului acord.

Forta Majora

Be Different, afiliatii , partenerii, colaboratorii nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile, Be Different rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Be Different, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Be Different, erorile de operare, greva, etc.

Diverse

Be Different este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord, dumneavoastra aderand automat la schimbarile efectuate in continutul acestui acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Be Different pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti prin Be Different pot fi posibile doar in baza unor contracte de furnizare de continut incheiate cu Be Different. De asemenea, in interiorul continutului Be Different pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

Politica de Cookies

Cookies – reprezinta fisiere mici de date plasate in computerul dumneavoastra de catre website-urile vizitate pentru a le ajuta sa memoreze anumite informatii despre dumneavoastra. La Be Different setam un numar mic de cookies pentru urmarirea preferintelor utilizatorului, a autenticitatii, si culegerea datelor anonime de analiza. In mod aditional partenerii nostri pot seta cookies.

Securitatea Datelor

Be Different va face orice efort necesar pentru a securiza informatiile confidentiale transmise de catre utilizatorii sai. Totusi, nicio informatie transmisa prin internediul internetului nu este 100% sigura, astfel ca nu putem garanta securitatea informatiilor transmise. Folositi acest serviciu asumandu-va riscurile si sunteti responsabili pentru luarea masurilor rezonabile de asigurare a contului (precum mentinerea parolei secrete cat si alegerea ei corespunzatoare).

Be Different nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Be Different nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Be Different.

Stergerea contului

Puteti opta pentru stergerea contului Be Different in orice clipa. Numele de utilizatori asociate conturilor sterse raman indisponibile pentru a fi folosite de catre alti utilizatori, iar profilul public nu mai este vizil celorlalti utilizatori ai website-ului. Totusi, continutul si postarile efectuate pe durata perioadei de membru Be Different nu vor fi sterse in mod automat, desi numele de utilizator va fi disociat in mod public de toate postarile.

Termeni si conditii privind produsele si serviciile BE DIFFERENT

Folosirea website-ului BE DIFFERENT si plasarea de comenzi prin intermediul agentilor BE DIFFERENT, prin telefon, prin fax sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce privesc conditiile mai jos mentionate.

Despre echipa BE DIFFERENT

ASERBANA GROUP SRL este un comerciant independent care actionează sub marca inregistrata BE DIFFERENT, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Calea Victoriei , nr. 100, et.1 ap.18, inregistrata la registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/18112/2008; C.U.I: RO 24645225.

Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul nostru la adresa info@differentlife.ro sau la numarul de telefon +40 (21) 303.96.82.

Informatii generale despre produsele si serviciile BE DIFFERENT.

Echipa BE DIFFERENT depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel produsele si serviciile prezentate pe website.

De asemenea, echipa BE DIFFERENT face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii sau durata livrarii, aferente produselor si serviciilor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, BE DIFFERENT isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul sau serviciul comandat de dvs. au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea, BE DIFFERENT isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

Disponibilitate

In general, produsele prezentate pe website-ul BE DIFFERENT se afla in stoc in Romania.
Termen de livrare al produselor.

Este in functie de metoda de transport aleasa si timpul de pregatire al coletului, calculat la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei BE DIFFERENT.

Preturi.

Preturile comunicate pe site-ul BE DIFFERENT includ TVA. In cazuri exceptionale, BE DIFFERENT isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate si ale serviciilor, toti clientii care comanda un produs sau serviciu cu pret modificat putand lua la cunostinta de aceste modificari prin intermediul portalului.

Atentie! Codurile de voucher sau de reducere nu se cumuleaza cu alte oferte sau coduri.

Transportul produselor.

Puteti opta pentru urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului:Prin intermediul unui curier privat sau prin posta romana. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra. In eventualitatea in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita toate cheltuielile de livrare aferente coletului.

Plata.

Puteti opta pentru urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata in avans, prin:

a.Ordin de plata
b.Plata on-line

2. Plata in avans sau la livrare, prin numerar.

Returnarea marfii.

Conform art. 4 din Legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor.

Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale si sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Coletul retur trebuie sa fie insotit de bonul de retur care se i-a de pe factura!

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati echipa BE DIFFERENT la adresa info@differentlife.ro sau la numarul de telefon +40 (21) 303.96.82, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dvs.

Orice produs poate fi schimbat cu altul in cazul in care acesta nu indeplineste conditiile necesare. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil.

Returnarea produselor se va face la adresa din: Bucuresti, Romania, Calea Victoriei, nr.100, et.1, apt.18, sector 1.

Schimbari ale Politicii

Ne rezervam dreptul de a schimba prezenta policita de confidentialitate astfel incat sa intruneasca nevoia de schimbare a Be Different sau pentru oricare alt motiv necesar. Daca vom face schimbari, vom notifica toti utilizatorii nostri.

Contact

Notificari. Orice notificare catre Be Different trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in datele de contact din continutul serviciului/ web site-ului www.differentlife.ro sau la adresa de email info@differentlife.ro.Accesarea,folosirea acestui web site reprezinta adeziunea la termenii si conditiile acestui act !

Be Different va incurajeaza sa trimiteti intrebari si feedback despre orice ati dori mai multe informatii. Va rugam, nu ezitati sa ne contactati.

Atribute Legale Imagini/Arta

Acest sit nu detine toate imaginile si arta postata. Daca stim numele artistului, ne face mare placere sa ii acordam creditele pentru acea imagine/arta, acestia merita sa fie recunoscuti pentru munca lor. Daca nu cunoastem numele artistului, vom posta imaginea/arta fara credite.

Va multumim!

Echipa Be Different


Comentarii (fara raspunsuri)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *