Gregg Braden in Romania Conferinta intre 31 august - 1 septembrie 2013

Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii novatoare, la probleme complexe, a dus la o cariera de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, in timpul crizei energetice a anilor ’70, iar in anii ’80, proiectant sef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. In 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigura buna functionare a Internetului de astazi.

De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind intre lumi, Matricea Divina, Adevar profund, Timpul fractal, Vindecarea spontana a credintei toate publicate in limba romana de catre editura For You. Dar si in alte 14 limbi din 23 de tari.

Lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbolnavirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.

Gregg Braden considera ca „putem fi arhitecti al prezentului si viitorului, daca alegem puterea inimii noastre”. Traversam un moment istoric in care generatia noastra traieste provocari cu care nu s-a mai confruntat in ultimii 5000 de ani de existenta umana. Pentru a sti cine suntem, trebuie sa descoperim adevarul despre trecut. Nu putem face alegeri daca nu cunoastem adevarul despre existenta noastra, daca nu stim cine suntem si ce au stiut stramosii nostri si noi am uitat.

Intemeierea unui nou viitor presupune sa recuperam aceste informatii ale trecutului pentru a fi in masura de-a face alegerile corecte. Acest fapt se petrece doar in conditia in care ne vom sincroniza cu totii la aceeasi vibratie, emisa de catre inimile noastre si care poate fi masurata in mod stiintific, indubitabil, permitandu-ne sa intram in armonie cu campul matricei divine, numai prin intermediul iubirii neconditionate. Astfel vom intelege ca suntem toti o familie ce traim pe aceasta planeta in respect si armonie fata de fiecare creatura.

e-mail: info@differentlife.ro
tel. 021 3039682