DANSEAZA 5 RITMURI – ATELIER DE DANS TERAPEUTIC PENTRU MINTE SI CORP


DANSEAZA 5 RITMURI – ATELIER DE DANS TERAPEUTIC PENTRU MINTE SI CORP

5 RHYTHMS DANCE o practică de mișcare dinamică. În valuri de Ritmuri vom explora limbajul corpului. Prin dans, vom realiza relatia cu corpul nostru si vom vindeca blocaje emotionale stocate in corul fizic. Vom descoperi propriul ritm si starea de libertatea expansiva . Prin dans, vom crea spatiu in corpul nostru , astfel vom respira constient, și, prin urmare, ne reconectam cu forta vitala , eliminand blocaje generate de stresul cotidian.
Prin amploarea mișcărilor si creativitate in ritmuri diferite , trezim bucuria interioara exprimata prin dansuri energice, gesturi simple și miscari in diferite forme.

Poezia fiintei noastre se revelează atunci când ne ține departe de zgomotul cotidian. Prin dans vei înlătura părți neesentiale ale poveștii fiintei tale până când vei ramane liber/a sa iti exprimi unicitatea . Impreuna vom dansa in ritm lent , iar apoi vom dansa ceva mai mult, până când ne vom elibera de emotii negative pentru a ne bucura de intreaga fiinta a noastra.
Prin dans, noi devenim energie în mișcare, poezie în mișcare!
Esti un poem, un poem viu, cu ritm, spațiu și imaginație.

TRAIESTE ARTA UNICITATII TALE !

„CORPUL NU MINTE ”

Atelierul de dans este deschis fiecăruia care este curios și gata să se indrepte catre adevaratul sine prin poezia miscarii .

Willemijn de Dreu este un facilitator prețuit în multe culturi din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru creativitatea jucausa, capacitatea ei de a aduce lumina prin dans intr-un proces profund, prin modul ei blând de vindecare prin mișcare și capacitatea ei de invataturi shamanice care se simte in munca ei. Willemijn a fost antrenata de Gabrielle Roth în 1998 pentru valuri și Heartbeat ( https://www.5rhythms.com/teachers/Willemijn+de+Dreu)
Recent, a devenit si profesor OpenFloor și este, de asemenea, un ghid acreditat în practica sistemică Ritual®. www.dansendhart.nl.

„De multe ori simt venerație totală prin ceea ce văd pe ringul de dans, din nou și din nou. Este uluitoar atunci când oamenii găsesc și frumusețea lor sălbatica prin dans și sudoare. Iubesc corpurile. Îmi place mișcare. Îmi place poezia. Timpul nostru aici este prețios. Așa că să revenim la esențial. Un ritm cardiac, o respirație, un dans.

Programul este acreditat cu 10 ore pentru * waves teacher training

Program

/ vineri 10 februarie incepem la 19.30 pana la 22 si participarea este valabila si pentru cei care nu au posibilitatea sa participe la tot atelierul / in acest caz, costul pentru acesta zi este de 100 Ron .
Sambata 11 februarie / incepem la 10.30 pana la 17 cu pauza de pranz
Duminica 12 februarie / incepem la 10.30 pana 17 cu pauza de pranz
Costul atelierului pentru cele 3 zile este de 150 Euro , dar cei care platesc inainte de  31  decembrie 2016  , costul este de 130 Euro . Plata , pentru cei din Romania se va efectua in lei la cursul BNR din ziua platii * pentru detalii bancare, va rog sa transmiteti e mail pentru inregistrare si veti primi coordonatele pe e mail .Dupa ce veti efectua plata, veti primi si alte informatii necesare legate de organizare . Abia astept sa dansam impreuna !
contact organizator Different Life / Andreea Serban ( andreea@be-different.com) fb/ / tf: 0722 214 584

5Rhythms dance workshop with Willemijn de Dreu.
Bucharest Romania 10-12 february 2017

Inscrie-te


Comentarii (fara raspunsuri)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *