Christallin Therapy – Roy Martina

Event date 2012.08.25

Christallin Therapy – Roy Martina
Christallin Therapy – Christallin Nivelul 2

In 2012 va avea loc doar un singur eveniment de training Christalin Therapy Level 2. Asadar, daca doresti sa participi,

te incurajam sa fii prezent in august, in Germania.

Roy Martina va vorbi in limba engleza si vor fi traduceri in germana, olandeza si italiana. Nu mai astepta, alege sa fii prezent!

Nasterea unei noi terapii

Este fenomenal cat de rapid se schimba lumea in zilele noastre. Asadar, trebuie sa ne adaptam schimbarilor si nevoii de inovare pentru a excela in aceasta lume aflata intr-o extrem de rapida schimbare. Lumea si oamenii care o vietuiesc au inceput un an nou, considerat anul celor mai mari transformari in univers si in istoria omenirii.

Conform Zodiacului Chinezesc, importantul an al Dragonului abia a inceput. Pentru chinezi, dragonul este un simbol al puterii, fortei, abundentei, norocului si al depasirii provocarilor. Anul Dragonului are loc o data la 60 de ani. In mitologia vestica dragonul nu este atat de cunoscut, insa putem face ca dragonii sa lucreze pentru noi si sa ne ajute. Roy Martina te poate invata cum sa faci asta, cum sa folosesti puterea dragonului pentru a te indeparta de trecut si sa zbori catre un viitor lipsit de obstacole.

Este timpul schimbarii. Este timpul pentru Christallin Therapy!Christallin Therapy a fost dezvoltata de Roy Martina in colaborare cu Joy Waid si Elisa Foti Rossito, amandoi specialisti Christallin (Christallin oracles).

Obiectivele Metodei Christallin

Scopul este acela a de a aduce inapoi lumii iubirea neconditionata universala  si vindecarea, simbolizata de-a lungul anilor de catre Iisus Hristos si alti Maestri iluminati. Aceasta putere e in fiecare dintre noi si ne poate ajuta sa ne vindecam sufletul, trupul si mintea. Aceasta nu este o metoda religioasa de vindecare, pentru ca nu trebuie sa fii religios pentru a putea face asta. Este vorba despre ghidare si conectare cu lumina Puterii Divine care se regaseste in fiecare dintre noi. Poti, bineinteles, sa o negi, sa o ridiculizezi, sa nu crezi in ea… insa ea tot va fi prezenta. Prin metoda Christallin vei invata sa o folosest intr-un mod nou si puternic. Este vorba despre cresterea atentiei asupra a ceea ce esti, de ce esti capabil si de ce te afli pe aceasta planeta.

De altfel, exista doua niveluri in Metoda Christallin:

Nivelul 1 este numit Christallin Connection si probabil ca deja l-ai accesat sau auzit de el prin metoda sau vechiul nume “Omega Deep Trance Healing” si Omega Connection. Datoriata schimbarii rapide i s-a dat un nume nou, oferind o noua expresie a directiei muncii noastre.

Nivelul 2 iti va oferi informatii despre noile descoperiri.

Nivelul 2 este Christallin Therapy si poti afla toate detaliile despre aceast nivel in cele ce urmeaza. Eventual, se va putea organiza un nivel 3 pentru cei care vor sa invete/sa predea aceasta metoda.

Informatii detaliate despre nivelul 2

Nivelul 1 – Christallin Connection, cunoscut si ca Omega Deep Trance Healing, a fost despre invatare – ce se poate intampla cand te conectezi la o alta persoana prin sinele sau superior. Ai invatat despre atasamentul sufletelor, ingeri cazuti, energii demonice, forte ale intunericului si infectii 4-dimensionale. Ai invatat despre tehnici de baza pentru a te conecta cu sinele superior al altei persoane. A fost primul pas inspre o lume noua si o altfel de terapie.

Nivelul 2 – Christallin Therapy 5-dimensionala, poate fi considerat o terapie avansata care te va invata mult mai multe despre vindecare si despre cine esti. Nivelul 2 te va duce pe tine si tot ce te inconjoara intr-un nivel avansat si e focusat pe sinergia totala. Vei invata sa iti cresti, integrezi si folosesti toate abilitatile la un nou dimensional, al cincilea.

Ce vei invata in nivelul 2 – Christallin Therapy

 1. Pregatirea clientului pentru vindecare: inlaturarea blocajelor mentale
 2. Obtinerea unor conexiuni mai bune prin folosirea Psiho-informationology (proiectia holografica a intentiei) dezvoltata de catre profesorul A. Ignatenko
 3. Cresterea puterii de vindecare prin Psiho-Informationology
 4. Vindecarea inimii in singerie cu Energia Inimii de Aur si a Unicorn Chakra Balancing
 5. Terapia Angelica cu lumina pulsata focalizata
 6. Singeria puterii Sinelui Inalt cu Sinele Inalt al clientului tau
 7. Operatia psihica cu ajutorul fiintelor inalt-dimensionale
 8. Alinierea puterii 5-dimensionale, constiintei 4-dimensionalecu Complexul Minte-Trup 3-dimensinal
 9. Vindecarea aurei, a trupului astral si vindecarea trupului emotional
 10. Stergerea instanta a karmei si a blestemelor prin folosirea puterii lui Iisus
 11. Eliminarea implanturilor straine ascunse si curatarea acestor energii
 12. Crearea unui scut mental de protectie si protejarea semnaturii sufletului
 13. Vindecarea proiectiei in viitor si terapie preventiva cu remedii
 14. Scurgeri de forta vitala in dimensiuni paralele, link-scanning
 15. D-linking 5-dimensional cu St. Germain si Arhanghelul Mihail

Comentarii (fara raspunsuri)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *