Unici si Diferiti

„Unici si diferiti ” – carte de dezvoltare personala

Autoarele Alina si Andreea Serban,impreuna cu Editura Trei au placerea de a semnala lansarea unei aparitii inedite pe piata de carte din Romania. Cartea face parte dintr-un poiect mai larg al celor doua surori gemene, o initiativa menita sa puna an legatura persoane, companii si organizatii care gandesc si actioneaza diferit, pentru crearea unei lumi diferite.

Alina si Andreea Serban, avocate in Bucuresti si la Milano conduc propria societate de avocatura de 13 ani, dar in ultimii ani pe langa dezvoltarea profesionala, precum master in Comunicare – “Universitatea IULM Milano”, Strategii de Bussines – “Universitatea BOCCONII Milano”, MBA – “Universitatea IUM Monte Carlo”, se ocupa foarte intens si de propria dezvoltare personala care din punctul lor de vedere, intr-o forma sau alta nu inceteaza niciodata. Au urmat diferite cursuri si mastere din domeniul dezvoltarii personale, spirituale, printre care se enumera Master NLP by Richard Bandler methode, Profesional Coaching – “Milano”, cursuri motivationale cu Antony Robbins, metoda Omega Healing Therapy – by Dr. Roy Martina, Charisma si Persuasiune cu Owen Fitzpatrick. Fondatoare ale proiectului international „Be Different”, un proiect ambitios, care intentioneaza sa implice persoane, companii si organizatii vizionare din toata lumea, care simt nevoia unei schimbari profunde, atat la nivelul societatii contemporane, dar mai ales la nivel personal.

. Pictura este pasiunea lor, iar banii stransi din vanzarea tablourilor ii doneaza in scop caritabil .

Cartea isi gaseste inspiratia an experienta de viata personala si profesionala a celor doua surori. Autoarele extind rezultatul propriei experiente ca o noua paradigma care ajuta pe orice persoana sa se adapteze la un mod diferit de viata ca pe un nou mecanism de functionare a relatiilor interumane an lumea contemporana. Modelul cel mai raspandit e acela al fiintei umane care respecta modele de viata oferite de-a gata, care adopta convingeri ale altora, care perpetueaza scheme de gandire copiate, care aspira sa fie altceva decat ceea ce este cu adevarat. Cartea doreste sa trezeasca an randul cititorilor sentimentul ca este nevoie de constientizarea faptului ca suntem cu totii diferiti si ca fiecare este responsabil de propria persoana si de cum isi modeleaza viata.

In capitolele cartii structurate in 3 parti, respectiv Different People, Different Business si Different World, pot fi gasite modalitati, tehnici, exercitii prin care oricine asi poate constientiza resursele si poate intelege ce inseamna sa fie diferit. Scopul e acceptarea de sine si acceptarea celorlalti, in virtutea principiului ca toti ne asemanam prin faptul ca suntem diferiti. Adaptarea la noua paradigma de viata pentru cititor, paradigma care poate fi aplicata atat in viata personala, in munca sau propriul business. Experienta cititorului va fi cu totul deosebita: „vei afla cum sa faci ca fiecare zi din viata ta sa iti aduca ceva nou, ceva diferit, ceva ce vei descoperi la propria persoana, acel ceva unic, care nu stiai ca exista.”

Unici și diferiți (Alina și Andreea Șerban)

Bun venit

Suntem bucuroase să vă prezentăm în premieră, prima noastră carte care se află pe rafturile librăriilor din toata țara.

Este vorba despre primul titlu dintr-o serie de cărţi care vor trata aplicat mai multe aspecte importante ale vieţii şi ale lumii în care trăim, cu intenţia de a oferi o nouă abordare, de a schimba percepţii şi puncte de vedere consacrate şi anacronice. În esenţă, este vorba despre o apariţie care îşi propune să fie diferită şi să-şi îndemne cititorii la acceptarea naturii lor diferite şi la afirmarea propriei unicităţi.

…citeste articolul